Живковић позвао грађане да 25. септембра гласају ЗА Дан Републике

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Кандидат СНСД-а за градоначелника Добоја Милорад Живковић поручио је вечерас грађанима да та странка побјеђује на изборима, да не продају свој глас и да 25. септембра изађу на референдум и гласају за Дан Републике Српске.

"Побједа је на дохват руке, потребно је да људи изађу, не остану кући и не дозволе продају свога гласа", рекао је Живковић на трибини СНСД-а у Мајевцу.

Он је истакао да је веома битно да грађани изађу на референдум и гласају за 9. јануар – рођендан Републике Српске, без којег би, како наводи, све било другачије.

Живковић је оцијенио да је референдум само формална потврда да више од 90 одсто грађана Српске жели да прославља овај датум као свој дан и да нико не може оспорити жељу и вољу да се то потврди на најдемократскији начин –референдумом.

Координатор СНСД-а за Вучијак Мирко Стојчиновић захвалио је присутнима на трибини за које наводи да нису подлегли притисцима да се вечерас појаве на овом мјесту.

"Желимо да у овој изборној години Вучијак заузме мјесто које му припада и добије "ново парче хљеба" у локалној власти под СНСД-ом", каже Стојчиновић.