Додик упутио честиткe аустријском канцеларy и вицеканцелару

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је данас, у име грађана Српске и у своје име, честитке Себастијану Курцу поводом избора за канцелара Аустрије, као и новом аустријском вицеканцелару Хајнц-Кристијану Штрахеу.

Опширније...

Петровић: Усвојен највећи буџет у историји Требиња

Скупштина града Требиња усвојила је данас буџет града за 2018. годину у износу од 26.093.000 КМ.

Опширније...

Цвијановићева и Мишићева потписале Меморандум о заједничким мјерама

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић и предсједница Савеза синдиката Републике Српске Ранка Мишић потписале су Меморандум о заједничким мјерама за период 2018-2020. година.

Опширније...

Кошарац: Класична замјена теза у режији странака СЗП-а

Члан Предсједништва СНСД-а Сташа Кошарац оцијенио је да усвајање сета закона о акцизама у парламенту БиХ представља један од најтежих удараца странкама из Савеза за промјене, које су у протекле три године својим дјеловањем у заједничким органима власти у Сарајеву чиниле све да политички и економски ослабе Републику Српску и њене институције.

Опширније...

Додик - Предраговић: Потребан нови закон о геодетској управи

Предсједник Републике Српске Милорад Додик посјетио је Републичку управу за геодетске и имовинско-правне послове у Бањалуци.

Опширније...

Небојша Радивојша из СНСД-a нoви начелник Гламочa

Небојша Радивојша, кандидат СНСД-а, побиједио је на данашњим пријевременим изборима за начелника општине Гламоч са освојених 663 гласа на редовним бирачким мјестима.

Опширније...

Цвијановићeва отворила манифестацију "Сњешково"

Премијер Републике Српске Жељка Цвијановић  је данас у Дјечијем позоришту Републике Српске у Бањалуци хуманитарну, културно-забавну манифестацију "Сњешково".

Опширније...

Влада Српске преузела исплату одређених међународних кредита

Премијер Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је данас у Бањалуци да је Влада Српске у претходним годинама преузела исплату одређених међународних кредита за јавна предузећа која нису била у могућности да их сервисирају.

Опширније...

Српска извршила све обавезе y вези ca мостoм "Братољуб"

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је данас у Бањалуци да је Српска извршила све обавезе када је ријеч о мосту "Братољуб" који спаја Братунац и Љубовију, али да се дуго чекало да буду завршени разговори везани за граничну инфраструктуру, за шта су задужене институције на нивоу БиХ.

Опширније...

Гpађани спремни за нови инвестициони циклус

Премијер Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је данас у Бањалуци да су грађани Српске спремни за отварање новог инвестиционог циклуса који ће подразумијевати да у рад много више буде укључена домаћа грађевинска оператива.

Опширније...