Пет милиона долара за још један покушај уништења институција Српске

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

СДС, ПДП и Ћамил Дураковић, истим рјечником нападају Радио-Телевизију Републике Српске. То никога и не чуди, јер су такозваном савезу за промјене исти покровитељи и наредбодавци. Сорошева екипа из Македоније се преселила на терен Републике Српске, иако им је центар Подгорица. Финансије за још један покушај уништења институција Републике Српске, засад износе 5 милиона долара.

Отуда напади не престају на Предсједника Републике Милорада Додика, на предсједницу Владе Жељку Цвијановић и наравно на јавни сервис грађана Републике Српске.

Ћамил и такозвани савез за промјене позивају на неплаћање РТВ претплате, иако од тих средтстава пола иде за БХТ који је придружени члан коалиције „што горе, то боље“. Довољно је видјети да и нема објективних или позитивних вијести о Српској на сарајевским ТВ, порталима или истуреној БН телевизији.

То им је још једна изгубљена битка, јер ће се на изборима 2018. године, под заставом Српске и вођством СНСД-а и Милорада Додика, Српска ослободити издајника. Као што је референдум о 9. јануару као Дану Републике, било освајање слободе, тако ће избори у октобру 2018. вратити Српској њене отете Дејтонске надлежности.